Címkék

Utolsó kommentek

  • Leaxe: Megnéztük az első titán durranáskor. Scoutra is kapnak. "If any Scout or Battle Titan formation is destroyed, then any friendly formations within line of sight receive one blast marker." MeyilKree... (2015.10.28. 08:47) A titánok harca
  • Bulba: Bár nem néztem meg most a sereglistákat, de úgy rémlik, hogy az AM-nél csak battle titan kilövése után kap a többi line of sight-ban álló formáció blast markert. A Warhound viszont scout titan... (2015.10.28. 05:06) A titánok harca
  • MeyilKree: Azonnali betűméretnövelést követelek, mert olvashatatlan telefonon és tableten is! A képek jók viszont! ;) (2015.10.27. 22:59) A titánok harca
  • Sebitar: Ó jessz! Köszöntük!:) (2014.08.15. 18:55) Epic szabálykönyv magyarítás 2nd edition
  • Petrow: Nicey nice, köszönjük! (2014.08.15. 13:22) Epic szabálykönyv magyarítás 2nd edition
  • Utolsó 20

Bogarak...

2012.01.19. 20:05 | Leaxe | Szólj hozzá!

Segmentum Pacificus - Perdus IV

A bolygón fosztogató ork horda csúnya meglepetésben részesül...

 

 

- Azdabüdösmindenit - ugrott fel Burrgrak a gerendáról. A birodalmi tank páncéllemezéből kivágott, kiélezett bárdjával a lába mellett elsurranó árnyra sújtott. A lendítést egy nedves reccsenés és rángatózás hangja követte. Burrgrak felemelte bárdját és egy hatalmasat rugott vasalt csizmájával a lába előtt heverő széttrancsírozott húsmasszába. Az egy szép ívet leírva kenődött szét a közeli vörösre festett tank oldalán. A tank mellett heverésző okok hőbörögve ugrottak fel. Nekik is jutott a szétspriccelő nedvekből.

- Ekkor tetves csótányt sem láttam még! - lépett közelebb Burrgrak a tank oldalaról lassan lecsúszó lény maradékához.
- A motoros skacok is fogtak egyet tegnap. De pocsék íze van. Otthagyták. - szólt közbe Griggnekk a tank tornyából - Amúgy jó lesz ha letakarítod a tankomról, mert beletaposok az arcodba.
- megnézem én azt... - morgott Burrgrak halkan - majd lepiszkálta a páncélos, soklábú lényt. Mármint ami maradt belőle a bárd és a vasalt csizmás kezelés után.
- Unom már ezt az ótvar helyet. A fijjuk má 2 napja mentek el vasé' a városba, de még sehol sincsenek. Se gyakás, se semmi. És a rohadt nap is állandóan süt. Sehol egy nyápic kukac ember akit szét lehetne taposni... - csatlakozott Derrong
- De úgy tűnik akad pár bogár akiket Burrgrak széttaposhat - röhögött fel Griggnekk - Nem sok, de van pár, elvacakol majd velük.
 
Griggnek még nem tudta mennyire igaza volt. Egy óra múlva a vashulladékot és alkatrészeket beszerző csapatból csak egyetlen félholt motoros száguldott vissza az orkok táborába. Alig egy kilométerrel mögötte egy szörnyű, hömpölygő horda özönlött ki a város romjai közül.
 
Első pillantásra Burrgrak számára olyan nagy csótánynak tűntek, mint amit ma csapott szét. De csak az első pillantásra. Másodikra már valami sokkal veszélyesebbnek tűntek.
 
Aztán a karmok tengere lecsapott...
 
 
Az előzúduló tyranida hordákat az orkok egy ideig fel tudták tartóztatni. A lángszórós dzsippek sikeresen elállták két csapat újtját is sikeresen elállták. A hatalmas biotitán előrenyomulását az asztal közepén egy tankosztag állította meg sikeresen. A spéci felpiszkált kísérleti lövegek sikeres találata lerobbantotta a fejét.
 
Az orkok még két kisebb sikert értek el. A hátuk mögül hirtelen felbukkanó tyranida csapatot egy sikeres lángszórós találat füstölgő, rángatózó húskupaccá változtatta.
 
A városhoz közel egy nagyobb hordát is sikerül még ripityára lőni, de aztán az élő karomtenger maga alá temetett több ork osztagot is. Az ork hadúr energiától pulzáló fejszéjét belecsapta a földből éppen előbukkanó tankméretű lény fejébe, majd lerogyott a több tucat rávetődő lénytől.
 
A többiek inkább úgy gondolták épp itt az ideje egy másik bolygón beverni pár fejet. Alig páran jutottak csak el a hajókhoz. Csak azt nem vették észre, hogy a fedélzetre potyautasok is kerültek...
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://epichq.blog.hu/api/trackback/id/tr93591314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása