Címkék

Utolsó kommentek

  • Leaxe: Megnéztük az első titán durranáskor. Scoutra is kapnak. "If any Scout or Battle Titan formation is destroyed, then any friendly formations within line of sight receive one blast marker." MeyilKree... (2015.10.28. 08:47) A titánok harca
  • Bulba: Bár nem néztem meg most a sereglistákat, de úgy rémlik, hogy az AM-nél csak battle titan kilövése után kap a többi line of sight-ban álló formáció blast markert. A Warhound viszont scout titan... (2015.10.28. 05:06) A titánok harca
  • MeyilKree: Azonnali betűméretnövelést követelek, mert olvashatatlan telefonon és tableten is! A képek jók viszont! ;) (2015.10.27. 22:59) A titánok harca
  • Sebitar: Ó jessz! Köszöntük!:) (2014.08.15. 18:55) Epic szabálykönyv magyarítás 2nd edition
  • Petrow: Nicey nice, köszönjük! (2014.08.15. 13:22) Epic szabálykönyv magyarítás 2nd edition
  • Utolsó 20

Az utolsó pillanatban...

2011.12.28. 15:38 | Leaxe | Szólj hozzá!

Octaris IV - Segmentum Obscurus

Argentios bolyváros

Közeledtek az orkok és teljes pánik uralkodott a városban. A mágnesvasút pályáit már szétbombázták, így arra senki sem tudott menekülni. Az aszfaltozott úton meg egyenesen a közeledő horda markába jutottak volna az emberek.



Szabályos csaták folytak minden járműért. Sokan gyalog indultak neki, hogy a bolyvárosból a lehető legmesszebb jussanak.

A menekülők nagy része a portyázó ork bandákba futott, akik füstfelhőt eregetve száguldoztak a pusztaságban és kíméletlenül elbántak mindenkivel.

A város halálra volt ítélve.

Az űrgárdisták szállítógépei hét napja hagyták el az űrkikötőt, hogy részt vegyenek a bolygó túlsó oldalán dúló ütközetben.

Sokan nem menekültek, hanem a katedrális körül az Istencsászárhoz imádkoztak, hogy a gárdistákat időben visszavezesse a városba.

Még a buzgón imádkozók között is kitört a pánik, amikor terjedni kezdett a hír, hogy az ork horda már látótávolságra van a várostól.

Sokakat eltaposott az őrülten hömpölygő tömeg. Az első lövedékek is kezdtek már becsapódni, amikor keletről egy gyors mozgású repülő tűnt fel és lecsapott a katedrális előtti térre. Csak amikor már porfelhőt söpörve leszállt, akkor fogták fel az emberek, hogy az űrgárdisták visszatértek. De ekkor az orkok már az elővárosban tomboltak.

-------

Az eredeti scenárióban sötét eldák és a minervai tank légió vett részt. Ezt használtuk a saját seregeinkhez. Az orkok célja volt, hogy minél több polgárt mészároljon le, míg az űrgárditáknak minél több lakost kellett megmenteniük. A lakosokat kis fakockákkal jelöltük. Ők minden kör végén 10 cm-t mozoghattak. Az eredeti scenárióban nem voltak légi egységek, de mi használtunk, ami eléggé megváltoztatta a dolgokat. Az előrenyomuló ork sereg mögött 45 cm-re érkeztek a gárdisták. Az orkok nagy meglepetésére csak két csapat Whirlwind került a pályára, melyek azonnal zárótüzet zúdítottak a hordaszerűen hömpölygő, sűrű csapatokban előrenyomuló orkokra.

A többi gárdista Thunderhawk szállítójárműveken érkezett, közvetlenül a városba. A menekülő polgárok legnagyobb örömére sikerült is sok lakost megmenekíteni. Az orkok egy része elérte ugyan a várost, de kemény ellenállásba ütközött. A beteleportáló terminátor osztagok remekül feltartották a zöldbőrű hordát. Bár szenvedtek veszteségeket, a küldetés sikeres volt. Még időben visszaértek, hogy megakadályozzák a teljes pusztítást.

A város lerombolt részeit újraépítik majd és érkeznek majd új telepesek is.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://epichq.blog.hu/api/trackback/id/tr313502159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása