Címkék

Utolsó kommentek

  • Leaxe: Megnéztük az első titán durranáskor. Scoutra is kapnak. "If any Scout or Battle Titan formation is destroyed, then any friendly formations within line of sight receive one blast marker." MeyilKree... (2015.10.28. 08:47) A titánok harca
  • Bulba: Bár nem néztem meg most a sereglistákat, de úgy rémlik, hogy az AM-nél csak battle titan kilövése után kap a többi line of sight-ban álló formáció blast markert. A Warhound viszont scout titan... (2015.10.28. 05:06) A titánok harca
  • MeyilKree: Azonnali betűméretnövelést követelek, mert olvashatatlan telefonon és tableten is! A képek jók viszont! ;) (2015.10.27. 22:59) A titánok harca
  • Sebitar: Ó jessz! Köszöntük!:) (2014.08.15. 18:55) Epic szabálykönyv magyarítás 2nd edition
  • Petrow: Nicey nice, köszönjük! (2014.08.15. 13:22) Epic szabálykönyv magyarítás 2nd edition
  • Utolsó 20

Csatabeszámoló - Háromszög

2011.09.02. 20:57 | Leaxe | Szólj hozzá!

 A szerdai csata kicsit egyedi volt, hiszen nem két, hanem három sereg nézett farkasszemet (Terror Szemet) a csatamezőn.

 
Az Istencsászárhoz hű Serpens Rendház a káosz által támogatott Vasharcosok (Iron Warriors) légiójával mérte össze erejét. Harmadik szereplő a kissé demoralizált és eléggé szervezetlen ork horda volt.
 
Az első körben inkább csak kóstolgatták egymást a seregek. Az orkok elég botor módon megtámadták a káosz erők Land Raider formációját, és a büntetés nem is maradt el, hiszen egy fejvesztve menekülő légvédelmi lövegen kívül semmi nem élte túl az első kör végét. A jobb szárnyon a démoni gépek nyomultak előre. A halálkerekek igen hatásosak voltak a védekező űrgárdisták ellen. A halálkerekek elleni csatába az orkok is megpróbáltak beavatkozni, keresztülszáguldottak a pályán, bevetették magukat egy épületbe, majd fegyvereiket durrogtatva megrohamozták a hatalmas démoni harcigépet. Mind elhullottak.
 
Az orkok egyedül a levegőben voltak szerencsések. Több légicsatából is győztesen jöttek ki, de a földön semmit sem sikerült elpusztítaniuk.
 
Az ok hadúr későn eszmélt, és mire seregének maradéka nekiiramodott, inkább visszafordult egy objektívát megtartani.
 
A központi objektívát a káosz sereg gond nélkül elfoglalta, bár kaptak egy igen pusztító lövést az egyik Whirlwind formációtól.
 
Az űrgárditák objetívájért heves csata bontakozott ki. A káosz terminátorok sikeres teleportációja után elbántak a korábbi harcot túlélő loyalistákkal, de végül a Warhound titán tubólézerei őket is megtörték és az egyik házba kényszerítették.
 
Az utolsó objektíva így is vitatott maradt, miután a második Halálkerék is odagördült.
 
A csatát összesítésben a káosz erői nyerték.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
bbbbbb
 
 
 
 
bbbbbbbbbb
 
 
 
 
  

A bejegyzés trackback címe:

https://epichq.blog.hu/api/trackback/id/tr113198516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.