Címkék

Utolsó kommentek

  • Leaxe: Megnéztük az első titán durranáskor. Scoutra is kapnak. "If any Scout or Battle Titan formation is destroyed, then any friendly formations within line of sight receive one blast marker." MeyilKree... (2015.10.28. 08:47) A titánok harca
  • Bulba: Bár nem néztem meg most a sereglistákat, de úgy rémlik, hogy az AM-nél csak battle titan kilövése után kap a többi line of sight-ban álló formáció blast markert. A Warhound viszont scout titan... (2015.10.28. 05:06) A titánok harca
  • MeyilKree: Azonnali betűméretnövelést követelek, mert olvashatatlan telefonon és tableten is! A képek jók viszont! ;) (2015.10.27. 22:59) A titánok harca
  • Sebitar: Ó jessz! Köszöntük!:) (2014.08.15. 18:55) Epic szabálykönyv magyarítás 2nd edition
  • Petrow: Nicey nice, köszönjük! (2014.08.15. 13:22) Epic szabálykönyv magyarítás 2nd edition
  • Utolsó 20

Games Day 2011 bemutatójáték

2011.12.05. 09:30 | Leaxe | Szólj hozzá!

Idén is bemutatásra került a Games Day keretein belül az Epic: Armageddon játék.

Nyitáskor már felsorakozott az asztalon két masszív hadsereg, hogy plazma és rakétazáporral terítsék be a terepet.

-----------------
- Na, skacok, akkó most itten gyakunk egy jót! Aztat a csillogó meteoritot nehogymá ők vigyék el! A sárgacsíkos tankokra figyejjetek, azok nagy böhömök. Az a járkáló farokcsóváló titánt majd a hadúr leszedi a garganttal! De azé adjunk nekik mink is!
- Jó sokan vannak, Skurbarg!
- Vannak a francot! Mi bazi sokan vagyunk, a csoppákkal majd elkenjük a szájukat. Ne aggóggyá má megint, me vesén ruglak!
- GYAKÁÁÁÁÁÁÁS!!
-----------------



Az Iron Warriors káosz légió már 3 napja harcolt a birodalmi városban a birodalmi gárda seregei ellen. Az emberek számbeli fölényét igen gyorsan megszüntették. A káosz erői folyamatos előrenyomulásuk során szisztematikusan felmorzsoltak minden ellenállást. Már csak a városban védekeztek a birodalmiak. A fővezés titánja is sikeresen megérkezett az orbitális pályáról, és a fémszínű páncélba öltözött harcosok a végső csatára készültek, hogy a város közelében földet ért káosz kristáyt megszerezzék.

Amire nem számítottak, azok az orkok voltak. A hegyekben landoltak és lezúdultak a város védtelen hátsó vonalaira. Mindent rombadöntöttek amit értek. Keresztülgázoltak a birodalmi seregen, és az igazi kihívást jelentő Iron Warriors egységekre támadtak. A romok között rengeteg stompa, és legalább két gargant is látszódott. Az üvöltöző horda lángszórós dzsippjei a tuningolt tankok körül száguldozott, motort bőgetve.

A káosz erői magabiztosan néztek szembe a zöldbőrű hordával. Elbántak már nagyobb sereggel is...

-----------------

 

A csatáról röviden:

Az orkok aránylag lassan tudtak csak előrenyomulni a lassú hadigépeik miatt. A szárnyakon megindultak a stompák és a gargant is. Középen a hadvezér

nagy gargantja nyomult előre a tankok mögött. A tankok merészen nekitámadtak a káosz erők házak fölé tornyosuló titánjának és pusztító zárótüzet zúdított rá mindkét hadtest. A füst eloszlása után

a titán szinte sértetlen maradt. Válaszként iszonyatos pusztítást végzett a tankok között. A káosz land raiderek beavatkozása megtizedelte az orkokat, akik "taktikai" visszavonulót hajtottak végre egymást taposva és a hadszíntér hátsó része felé menekültek.
 

A bal szárnyon a stompa sereg iszonyatos tűz alá került a három ártalmatlannak hitt nehéz tank által. A pusztítást nem sokan bírták. A válaszul leadott sortűz lepergett a 3 káosz Decimátor páncélzatáról.

Középen a káoszgárdisták elfoglalták állásaikat, hogy darabokra lőjék az ork tankok maradékát, de a csata forgatagában a tankroncsok közül előreszáguldottak a lángszórós dzsippek és égő pokollá változtatták a gárdisták sorait. Sokan a saját pánccéljukban sültek meg.

Egy vakmerő ork landolóegység okádta ki zöld örjöngő rakományát a káosz vonalai mögé, de az időben reagáló gárdisták lekaszálták őket. Az orkok mégis elérték céljukat. Egyik főnökük sikeresen széthasította a káosz főnök sisakját, mielőtt egy plazmalövés elpárologtatta a vigyorgó ork fejét (felsőtestével együtt).
 

Az ork vonalakra ekkor orbitális pályáról csapott le egy cirkáló lövegeivel. Ez éppen elég volt az orkoknak. Meglepően rendezetten (orkokhoz képest) kezdtek el visszavonulni és bevetették magukat a romok közé.

Az új káosz parancsnok Land raider-e elérte a lezuhant káosz meteorit helyét. A koordinátákat ismerve már nem volt nehéz a több tonnás kristály teleportálása a keringő csatahajóra. A fosztogató és néha az épületekből lövöldöző űrgárdisták foglyaikat a szállítójárművekbe terelve elhagyták a füstölgő város romjait.

A csatában a káosz erői 4500 pontnyi sereget tettek az asztalra. Az ork erők ennél valamivel többet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

További fotók a Games Day-ről:

s299.photobucket.com/albums/mm316/brx-photo/GD-2011/

 

 

Címkék: battlereport

A bejegyzés trackback címe:

https://epichq.blog.hu/api/trackback/id/tr13438271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása